Over ons

Wij geloven in de kracht van mooie en effectieve websites. Webcoach Service helpt organisaties en bedrijven met het bijhouden en doorontwikkelen van hun website of online applicatie. Omdat een website veel meer kan zijn dan een digitaal uithangbord komt Webcoach Service naast u staan om uw website zo effectief mogelijk te maken en aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen.

Onze ervaring in het maken van websites is begonnen in 1996. In 2012 is Webcoach Service ontstaan om organisaties te helpen met het ontwikkelen en beheren van hun website of online applicatie.

Wij werken op basis van beheerde open source software. Voor het plannen van onze projecten werken we met Agile Scrum en tweewekelijkse sprints.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Het behalen van de doelstellingen van onze klanten staat voorop.
  • Actief meedenken met het vinden van de juiste aanpak, die voor elke klant weer anders is.
  • Techniek is slechts een middel, geen doel.
  • Communiceren via internet is een passie, geen werk.
  • Altijd open staan om te leren.

Ons Team

Henny_ZijlstraHenny Zijlstra (Directeur en webdesigner) heeft jarenlange ervaring in het maken en beheren van websites. Begonnen als vormgever met een sterke interesse in inhoudelijke aspecten van media. Hieruit is de Webcoach Service voortgekomen.
Webcoach Service - Niels LamNiels Lam (PHP en JavaScript ontwikkelaar) verzorgt backend en JavaScript ontwikkeling voor onze WordPress applicaties. Niels is een creatieve ontwikkelaar die naast WordPress ook verstand heeft van het Drupal CMS.
Laura Timp - Webcoach ServiceLaura Timp (Marketing en communicatie) zorgt er voor dat de buitenwereld een duidelijk beeld heeft van wat we bij Webcoach Service doen en waar we goed in zijn.
Claudette_ZijlstraClaudette Zijlstra (Administrateur) zorgt er voor dat onze financiële administratie tot in de puntjes verzorgd zijn. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor contentbeheer en het testen van websites. Bij deze taken komt haar perfectionistische aard goed van pas.

We weten wel veel, maar niet alles. Om onze kennis te verbreden, werken we samen met andere ontwikkelaars, vormgevers en communicatiebureaus.
>> Lees over de partners waar we mee samenwerken