Spring naar content

Over ons

Wij geloven in de kracht van mooie en effectieve websites. Webcoach Service helpt organisaties en bedrijven met het bijhouden en doorontwikkelen van hun website of online applicatie. Omdat een website veel meer kan zijn dan een digitaal uithangbord komt Webcoach Service naast u staan om uw website zo effectief mogelijk te maken en aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen.

Onze ervaring in het maken van websites is begonnen in 1996. In 2012 is Webcoach Service ontstaan om organisaties te helpen met het ontwikkelen en beheren van hun website of online applicatie. Sinds september 2017 staat Webcoach Service helemaal op eigen benen en werken we vanuit het mooie Nunspeet.

Wij werken op basis van het WordPress CMS. Dit is open source software, waardoor het mogelijk is om websites eindeloos door te ontwikkelen. WordPress is erg gebruikersvriendelijk en het meest gebruikte systeem om websites te bouwen. Een kwart van het internet draait op WordPress. Daarom zijn er tal van uitbreidingen en modules beschikbaar om je WordPress website van extra functies te voorzien.

Voor het plannen van onze projecten werken we met Trello.

Wat wij belangrijk vinden:

  • Het behalen van de doelstellingen van onze klanten staat voorop.
  • Actief meedenken met het vinden van de juiste aanpak, die voor elke klant weer anders is.
  • Techniek is een middel, geen doel.
  • Communiceren via internet is een passie, geen werk.
  • Altijd open staan om te leren.

Henny_ZijlstraHenny Zijlstra (Eigenaar en webdesigner) heeft meer dan 20 jaar ervaring in het maken van websites. Dit begon als vormgever met een sterke interesse in inhoudelijke aspecten van media. Hier is bijgekomen de interesse in het helpen van klanten bij het beheren- en doorontwikkelen van hun websites. Hieruit is de Webcoach Service voortgekomen.

We weten wel veel, maar niet alles. Om onze kennis te verbreden, werken we samen met andere ontwikkelaars, vormgevers en communicatiebureaus.
>> Lees over de partners waar we mee samenwerken

Scroll naar boven