Wordpress website voor goedkope waterfilters

Waterfilters

  • Gebruikte techniek: Wordpress
  • Oplevering: september 2014
  • Klant: Sustainable World

Voor ons is schoon water uit de kraan heel normaal. In Ecuador is drinkbaar water voor de meeste mensen niet vanzelfsprekend. Met goedkope waterfilters wil Enewa schoon water voor arme mensen bereikbaar maken. Wij hebben een website gemaakt waarin bestaande klanten nieuwe klanten kunnen aanbrengen voor een kleine bonus per 2 klanten die ze toevoegen.

Klanten kunnen inloggen via hun smartphone en via een eenvoudig formulier nieuwe klanten invoeren en aangeven waar de waterfilters worden afgehaald. Daarnaast kan een gebruiker zien welke klanten door hem zijn aangebracht en hoeveel bonus er al verdiend is. Ook is er een supportdeel en tips over het hygiene en watergebruik. Omdat de meeste arme mensen geen computer hebben, maar wel een smartphone was het belangrijk dat deze website volledig responsive werd ontwikkeld, met als uitgangspunt ‘mobile first’.

Beheerders hebben volledig overzicht over nieuw aangebrachte klanten en uitstaande betalingen. Iedere betaling wordt eerst door een beheerder goedgekeurd voordat deze aan een gebruiker wordt toegekend. Er is een apart gedeelte voor distributeurs en voorraadbeheer.

Met ons aandeel in dit project steunt Webcoach Service mensen in Ecuador.

Terug naar Projecten