Spring naar content

Online Applicaties

Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van een digitale manier van werken. Bij Webcoachservice is er een groeiende vraag naar online applicaties die wij op basis van WordPress en specifieke plugins ontwikkelen. In veel gevallen gaat het om het verzamelen en bewerken van gegevens of data. Deze gegevens kunnen bijvoorbeeld georganiseerd worden en weergegeven in een grafiek. In een ander geval wordt metadata aangevuld met meetgegevens en verwerkt in een rapportage die door een leidinggevende goedgekeurd wordt en vervolgens verstuurd.

Alles is mogelijk

Maar ook speciale kalender oplossingen of een leeromgeving op maat zijn mogelijk. We voeren vaak aanpassingen door op websites zodat deze precies aansluiten op uw wensen en manier van werken. Op het gebied van integraties met andere systemen is bijna alles mogelijk. Voor integraties met populaire systemen zijn al koppelingen beschikbaar. Hierdoor is maatwerk eerder de uitzondering dan de regel.

Grafieken weergeven in Wordrpess

Organiseren van data en verwerken in specifieke templates, toevoegen van een workflow of grafieken. Het is allemaal mogelijk. Is er behoefte is aan notificaties per email of sms? Geen probleem. Voor veel functionaliteit kan met standaard plugins gewerkt worden, waardoor maatwerk tot een minimum beperkt blijft. Dit scheelt doorlooptijd en ontwikkelkosten.

Voordelen van onze online applicaties:

  • Maatwerk dat precies aansluit op uw wensen
  • Relatief korte ontwikkeltijd
  • Webcoach Service ontzorgt u op gebied van hosting en beheer

 

Vooraf maken we samen met u een plan en een offerte zodat het precies duidelijk is wat we gaan leveren en wat dit kost.

 

Scroll naar boven