Spring naar content

Beveilig je WordPress website

WordPress websites zijn makkelijk en geweldig populair. Het is het meest gebruikte CMS op dit moment. Dat is goed nieuws voor gebruikers en website-liefhebbers. Het is echter ook goed nieuws voor mensen die hiervan misbruik willen maken: hackers in allerlei soorten en maten.

Juist omdat zoveel websites met WordPress werken is het interessant om je als hacker hierop te richten. Niet omdat WordPress nu zo gammel in elkaar zit, maar omdat de kans op succes gewoon groter is. En juist omdat het starten van een WordPress website zo makkelijk gaat, kan vrijwel iedereen een website beginnen. Ook wanneer je niets snapt van HTML en webservers.

Daar zit het gevaar: De zwakste schakel vormt de ingang voor hackers om een website binnen te dringen. Dit kan een wachtwoord zijn dat makkelijk te achterhalen is, een verouderde versie van WordPress met een veiligheidslek of een plugin die een makkelijk doelwit voor hackers vormt.

In onderstaande infographic zetten we een paar feiten en tips op een rijtje. Doe er je voordeel mee!

Wordpress beveiliging infographic

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen met het beveiligen van je website?
Wij hebben hier een speciaal programma voor dat zorgt voor updates, back-ups en beveiligingsmaatregelen om te voorkomen dat je website gehackt wordt.

Neem contact op

Scroll naar boven