Spring naar content
app voor een uitzendbureau

App voor medisch uitzendbureau

www.medicalhunt.nl
Medical Hunt
WordPress, Events Calendar, Carerix

Voor medisch uitzendbureau Medical Hunt hebben we een mobiele app en website ontwikkeld voor het plannen van diensten voor medische uitzendkrachten. Deze online applicatie helpt het planningsproces en maakt het mogelijk dat uitzendkrachten zelf op diensten kunnen reageren.

Deze online omgeving draait op WordPress en de planningsmodule is gebouwd op basis van een kalender plugin. Hiervoor is een uitbreiding ontwikkeld die het mogelijk maakt om diensten in te voeren waarop uitzendkrachten kunnen reageren zodat deze dienst gekoppeld kan worden aan een uitzendkracht. Daarnaast zijn diensten ondergebracht bij een specifieke locatie voor adresgegevens en een link naar Google maps.

Diensten kunnen op basis van status bekeken worden door een planner van het uitzendbureau. Daarnaast zijn er overzichten per zorginstelling en per uitzendkracht. Diensten worden aan uitzendkrachten getoond op basis van functieprofiel van de dienst en ingevoerde kwalificaties van de uitzendkracht.

Om het voor uitzendkrachten makkelijk te maken om een actueel overzicht van open diensten te hebben en snel te kunnen reageren is er een mobiele app ontwikkeld, die notificaties verstuurd wanneer er een nieuwe dienst beschikbaar is of wanneer een dienst aan een uitzendkracht is toegewezen.

Recent hebben we een koppeling gerealiseerd met het systeem Carerix voor het uitlezen van gegevens van uitzendkrachten.
 

Scroll naar boven